Specializari

Va asteptam la cabinet

Blvd. Chisinau 8, Bl. M2, Sc. C,
Parter, Ap. 81, Sector 2, Bucuresti
Mobil: 0723.180.294
Fix: 031.805.78.71
Email: contact@dentalartistimplant.ro

PROTETICIANUL identifica disfunctiile cauzate de pierderea dintilor si a structurilor de sustinere. Formuleaza si executa planuri de tratament pentru conceperea protezelor potrivite.

PEDODONTUL informeaza copiii si se ocupa de curatarea dintilor, sigilari si tratamentele cu fluor.

PARODONTOLOGUL examineaza, stabileste si trateaza bolile gingivale. Se asigura de informarea riguroasa a pacientilor cu privire la mentinerea unei igiene orale corecte.

ORTODONTUL evalueaza radiografiile, examineaza pacientii si in functie de natura si extinderea deficientelor, stabileste tipurile de dispozitive pe care le va folosi pentru a ghida dintii in pozitia corecta.

DENTISTUL GENERALIST este insarcinat sa va indrume catre un medic specializat daca este necesara o examinare amanuntita de specialitate. Tot el/ ea se ocupa de restaurarea dintilor cariati, efectueaza tratamentul de rutina preventiv, tratamentul parodontal si situatiile de mica chirurgie.

CHIRURGIA oro-maxo-faciala este una dintre cele mai complexe ramuri ale medicieni dentare, fiind concentrata pe diagnoza si interventia la nivelul fetei, gurii, dintilor, dar si al articulatiilor (zona maxilo-faciala).

ENDODONTIA reprezinta specialitatea stomatologica ce se ocupa de tratarea afectiunilor pulpare. Devitalizarea unui dinte ( scoaterea nervului ) este considerate singura manevra "oarba" din cadrul terapiei stomatologice, ca urmare, presupune o deosebita atentie si indeminare din partea stomatologului. Manevrele din endodontie sunt: curatarea canalelor radiculare, prepararea si conformarea mecanica a acestora si sterilizarea si obturarea.

IGIENISTUL DENTAR realizeaza detartrajul periodic si periajul profesional al dintilor. Are un rol foarte important in prevenirea afectiunilor parodontale, datorita sedintelor de instruire a pacientilor asupra igienei orale corecte, inclusiv periajul dentar.

ASISTENTUL DENTAR va pregateste pentru tratamentul dentar, prepara materialele folosite in manopera dentara, asista medicul, proceseaza si executa radiografiile dentare necesare.